Retete cu carne

Cartofi la cuptor cu kaizer si ceapa

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 150 g kaizer
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml ulei
  • branza rasa



Mod de preparare:

1. Se aprinde si se preincalzeste cuptorul la 180 grade C.

2. Taiem cartofi cubulete si se pun la fiert intr-o oala pentru 5 minute pana apa incepe sa fiarba.

3. Pana fierb cartofii, se pregatesc si celelalte ingrediente: se feliaza kaizerul iar ceapa o taiem solzisori.

4. In tava pregatita pentru coacere, se pun cartofii prefierti si scursi bine de apa. Condimentam cartofii cu sare, piper si boia apoi adauga kaizerul si ceapa.

5. Bagam tava la cuptor pentru circa 25-30 minute si din cand in cand mai amestecam cu o lingura de lemn in tava.

6. Cand cartofii sunt facuti ii scoatem de la cuptor si rade branza peste ei.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *