Dulciuri, Retete noi

Fursecuri cu nuca

Sunt foarte aromate, fragede, bune si se pot pastra o saptamana fara problema, raman la fel de fragede si bune.

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 250 g faina
  • 70 g zahar
  • 100 g nuci
  • un praf de sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • zahar pudra pentru final



Mod de preparare:

1. Macinam nuci foarte fin.

2. Mixam untul cu zaharul, sarea si zaharul vanilat, pana capata o consistenta cremoasa.

3. Adaugam faina, amestecam.

4. Incorporam si nucile macinate.

5. Punem aluatul intr-o punga si il lasam la frigider pentru 30 minute.

6. Incingem cuptorul la 170 grade C.

7. Luam cate o lingurita de aluat, ii dam o forma rotunda si o turtim putin, apoi o punem in tava.

8. Coacem timp de 20 minute, pana devin aurii la baza.

9. Le lasam la racit 10 minute, apoi le pudram cu zahar din belsug.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *