Ingrediente:
- 7 oua
- 7 linguri de zahar
- 7 linguri de faina
- 1 pliculet praf de copt
- 1 pliculet de vanilie
- 2 banane
- 350 g nuttela
- nuca de cocos
Mod de preparare:
1. Alegem galbenusurile de albusuri. Batem albusurile spuma cu un tel.
2. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si le batem pana se topeste zaharul si se intareste spuma.
3.Adaugam galbenusurile pe rand pana le incorporam.
4. Apoi adaugam si faina cu praful de copt.
5. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem la cuptorul preincalzit (aproximativ 20 min).
6. Scoatem tava din cuptor dupa ce am verificat blatul ca este copt.
7. Rasturnam blatul pe un prosop umed si hartie de copt si rulam cu hartia de copt fara prosop.
8. Lasam sa se raceasca bine.
9. Derulam blatul, umplem cu crema de nuttela si 2 banane.
10. Rulam si ungem pe deasupra cu crema de nuttela si decoram cu cocos.
11. Servim dupa ce se raceste.
Pofta buna!