Dulciuri, Retete noi

Waffe cu nuttela si banane

Ingrediente:

  • 250 g unt/margarina moale
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un pliculet praf de copt
  • 5 oua
  • 500 g faina
  • 450 g lapte
  • crema nuttela
  • 2 banane



Mod de preparare:

1. Intr-un bol adaugam ouale cu zaharul, zaharul vanilat si untul topit.

2. Le batem cu mixerul pana obtinem un aluat omogen.

3. Adaugam apoi laptele.

4. Dupa ce s-au amestecat bine, se adauga si faina cu praful de copt.

5. Se amesteca totul pana ce aluatul are o consistenta omogena si moale.

6. Incingem aparatul de waffe si dupa ce s-a incins, adaugam in centrul placii inferioare un polonic mic de aluat si, fara sa-l intindem, inchidem capacul. Presam usor si asteptam pana ne anunta aparatul ca e gata waffa.

7. Le coacem pe toate in acelasi fel.

8. Le umplem cu crema nuttela si banane.

9. Se pot servi simple doar pudrate cu zahar vanilat sau cu diverse creme, sosuri sau gem.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *