Ingrediente:
- 700 g cartofi
- 1 morcov
- 2 cepe
- delikat
- piper
- 200 g kaizer
- 1 lingura bulion
- 3 linguri ulei
- patrunjel proaspat
Mod de preparare:
1. Curatam cartofii, ii spalam si ii portionam in cubulete potrivite. Morcovul si ceapa se curata, se spala si se taie in cubulete mici. Intr-o cratita am pus uleiul la incins. Cand acesta a inceput sa sfaraie adaugam ceapa si morcovul.
2. Le-am lasat sa se caleasca si cand au capatat o culoare aramie am adaugat kaizerul. Am mai lasat cateva minute (3-5 minute) pana s-a calit si kaizerul.
3. Adaugam cartofii, delikatul, piperul si punem apa incat sa acopere cartofii.
4. Ii lasam sa fiarba bine la foc mic. Dupa ce au fiert 15-20 minute adaugam si bulionul.
5. Am mai lasat sa fiarba 5 minute. Dupa ce am oprit focul am adaugat patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!