Retete cu carne, Retete noi

Tocanita de cartofi cu kaizer

Ingrediente:

  • 700 g cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • delikat
  • piper
  • 200 g kaizer
  • 1 lingura bulion
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel proaspat



Mod de preparare:

1. Curatam cartofii, ii spalam si ii portionam in cubulete potrivite. Morcovul si ceapa se curata, se spala si se taie in cubulete mici. Intr-o cratita am pus uleiul la incins. Cand acesta a inceput sa sfaraie adaugam ceapa si morcovul.

2. Le-am lasat sa se caleasca si cand au capatat o culoare aramie am adaugat kaizerul. Am mai lasat cateva minute (3-5 minute) pana s-a calit si kaizerul.

3. Adaugam cartofii, delikatul, piperul si punem apa incat sa acopere cartofii.

4. Ii lasam sa fiarba bine la foc mic. Dupa ce au fiert 15-20 minute adaugam si bulionul.

5. Am mai lasat sa fiarba 5 minute. Dupa ce am oprit focul am adaugat patrunjel verde tocat marunt.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *