Aperitive/Garnituri, Retete cu legume

Ardei copti in sos de rosii

Ingrediente:

  • 6 ardei capia
  • 6 rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 8 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde



Mod de preparare:

1. Coacem ardeii si rosiile pe sare grunjoasa in tava de la cuptor.

2. Dupa ce s-au copt ardeii si rosiile, le lasam sa se raceasca 10 minute, dupa care decojim de pielita rosiile si le tocam marunt, le punem intr-un bol impreuna cu uleiul, usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si patrunjelul verde tocat marunt.

3. Decojim si ardeii si turnam sosul de rosii peste ei. Putem servi alaturi de o friptura sau cartofi prajiti.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *