Retete cu carne, Retete noi

Pui Shanghai

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura susan
  • ulei pentru prajit



Mod de preparare:

1. Spalam pieptul de pui si il taiem in fasii subtiri.

2. Intr-o farfurie batem bine ouale, adaugam faina, sarea, piperul, susanul si sosul de soia.

3. Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin oul batut.

4. Prajim pe ambele parti, dar nu lasam foate mult pentru ca pieptul de pui se face foarte repede. Scoatem fasiile de pui pe un servetel de hartie pentru a scapa de excesul de ulei.

5. Se serveste cu garnitura de legume, piure de cartofi, etc.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *