Retete cu carne, Retete noi

Cotlet de porc „a la Praga”

Ingrediente:

  • 6 felii subtiri de cotlet de porc
  • 3 felii de sunca Praga de porc
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit



Mod de preparare:

1. Batem feliile de carne cu ciocanul de snitele. Condimentam feliile cu sare si piper.

2. Punem o jumatate de sunca de Praga peste felia de carne.

3. Batem ouale cu un praf de sare. Pregatim 2 farfurii in care sa punem intr-una faina, in cealalta pesmetul. Se trec feliile de cotlet cu sunca prin faina, apoi prin ou, apoi prin pesmet.

4. Le prajim in uleiul bine incins, la foc mic pana se rumesc pe ambele parti.

5. Apoi le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.

6. Se pot servi cu piure, cartofi prajiti si salata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *