Aperitive/Garnituri, Retete cu legume, Retete noi

Piure de cartofi

Ingrediente:

  • 5 cartofi
  • 100 ml lapte
  • 60 g unt
  • sare
  • patrunjel verde



Mod de preparare:

1. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele. Punem cartofii la fiert intr-o oala cu apa si sare. Lasam sa fiarba la foc mic circa 30-35 de minute.

2. Luam cartofii de pe foc si ii scurgem de apa. Adaugam untul taiat cubulete si pasam cartofii. Adaugam laptele cald, treptat, in timp ce amestecam bine. Asezonam cu sare dupa gust.

3. La final adaugam patrunjel verde tocat marunt. Il putem servi ca atare sau alaturi de o friptura.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *