Ingrediente:
- 7 cartofi
- 2 morcovi
- 6 castraveti murati
- 6 gogosari murati
- sare
- piper
- 6 linguri maioneza de casa
Mod de preparare:
1. Curatam si spalam cartofii si morcovii. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa si sare.
2. Cat timp fierb cartofii si morcovii, taiem castravetii si gogosarii in cubulete mici. Ii lasam la scurs intr-o strecuratoare. Cand au fiert si catofii cu morcovii, ii scoatem si ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem si pe ei in cubulete mici. Punem toate legumele intr-un castron mare.
3. Asezonam cu sare si piper. Adaugam si 5 linguri de maioneza (mai oprim o lingura pentru ornat).
4. Omogenizam totul foarte bine. Punem salata pe un platou.
5. Imbracam salata cu lingura de maioneza ramasa si o ornam dupa bunul plac.
Pofta buna!