Aperitive/Garnituri, Retete cu legume, Retete noi, Salate

Salata de boeuf

Ingrediente:

  • 7 cartofi
  • 2 morcovi
  • 6 castraveti murati
  • 6 gogosari murati
  • sare
  • piper
  • 6 linguri maioneza de casa



Mod de preparare:

1. Curatam si spalam cartofii si morcovii. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa si sare.

2. Cat timp fierb cartofii si morcovii, taiem castravetii si gogosarii in cubulete mici. Ii lasam la scurs intr-o strecuratoare. Cand au fiert si catofii cu morcovii, ii scoatem si ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem si pe ei in cubulete mici. Punem toate legumele intr-un castron mare.

3. Asezonam cu sare si piper. Adaugam si 5 linguri de maioneza (mai oprim o lingura pentru ornat).

4. Omogenizam totul foarte bine. Punem salata pe un platou.

5. Imbracam salata cu lingura de maioneza ramasa si o ornam dupa bunul plac.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *