Cartofi prajiti cu ceapa verde si branza – o reteta extrem de simpla pe care toata lumea o stie. Acest preparat este usor de pregatit, usor de servit, fara sa ne preocupam prea tare de eticheta sau aspect.
Ingrediente:
- 7 – 8 cartofi mai mici
- 2 fire de ceapa verde
- telemea de vaca
- delikat legume
- 2 fire de marar
- ulei pentru prajit
Mod de preparare – Cartofi prajiti cu ceapa verde si branza:
1. Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem in 4 sau 6 bucati egale. Punem cartofii intr-un bol si ii presaram cu o lingurita de delikat de legume si ii amestecam bine. Punem uleiul intr-o tigaie mai adanca si il punem la incins, apoi adaugam cartofii. Ii lasam la foc potrivit, amestecand din cand in cand pana sunt bine rumeniti.
2. Scoatem cartofii pe o farfurie. Taiem ceapa verde in rondele si o adaugam peste cartofi. Tocam si mararul marunt si il presaram peste cartofi si pe deasupra razuim branza. Ii putem servi alaturi de o salata de rosii , o salata de varza alba cu marar sau o friptura.
Pofta buna!