Sparanghel invelit in bacon – este absolut delicios si extrem de usor de pregatit.
Ingrediente:
- 8 bucati de sparanghel
- 8 felii de bacon
- piper dupa gust
- zeama de lamaie (optional)
Mod de preparare – Sparanghel invelit in bacon:
1. Inlaturam cotoarele sparanghelului, il spalam bine cu apa rece si apoi il stergem. Invelim strans fiecare sparanghel in parte cu o felie de bacon. Punem sparanghelul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si puteti sa presarati cu piper proapat macinat (eu nu am pus piper). Dam tava la cuptorul incins la 200 de grade, pentru aproximativ 15 minute sau pana cand baconul este bine rumenit.
2. Scoatem sparanghelul de la cuptor cand baconul este bine rumenit. Daca doriti puteti sa il stropiti cu putina zeama de lamaie. Il puteti servi ca atare sau cu somon la cuptor.
Pofta buna!