Despre mine

Buna, numele meu este Lili si sunt pasionata de gatit. Nu imi amintesc exact cand am inceput sa ma indragostesc de bucatarie, dar stiu ca in momentul de fata imi petrec foarte mult timp in bucatarie facand mancare buna pentru familia mea. Si chiar daca primele experimente in bucatarie nu au fost cele mai grozave, am invatat in timp din greselile mele si am continuat sa gatesc.

Pe site-ul meu veti gasi retete de mancare simple si rapide dar si retete mai complexe, toate fiind explicate pas cu pas, in fotografii sugestive . Tot ce va pot garanta eu este ca sunt delicioase. Daca aveti intrebari legate de o reteta anume sau doar vreti sa ma incurajati sa postez mai des, va invit sa ma contactati pe pagina mea de Facebook, printr-un mesaj privat, sau sa-mi scrieti pe email, completand formularul de pe pagina Contact. O sa incerc sa va raspund in cel mai scurt timp.

Daca ai 2 minute la dispozitie te invit sa completezi sondajul urmator si sa-mi spui ce tipuri de retete ti-ar placea sa vezi mai des pe site-ul meu.

Ce tip de retete v-ati dori sa postez mai des?