Dulciuri, Paste, Retete noi

Melci cu branza si stafide

Ingrediente:

  • 250 g paste sub forma de melci
  • 100 g stafide
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 esenta de rom
  • 200 g telemea de vaci putin sarata



Mod de preparare:

1. Intr-un bol faramitam branza, adaugam zaharul, ouale, esenta de rom si stafidele.

2. Le amestecam foarte bine.

3. Intr-o oala punem pastele la fiert asa cum scrie pe ambalajul acestora. Ungem vasul de yena foarte bine cu unt si turnam pastele dupa ce le-am scurs bine de apa folosind o strecuratoare. Adaugam in vas si compozitia de branza si amestecam de cateva ori.

4. Dam vasul la cuptor pentru 30-35 minute in cuptorul preincalzit la 190 grade. Se serveste rece.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *