Ingrediente:
- 500 g ficatei de pui
- 50 ml ulei
- 3 cepe
- 3 catei de usturoi
- 1 morcov
- 1 lingura pasta de rosii
- sare
- piper
- patrunjel verde
Mod de preparare:
1. Spalam ficateii, ii curatam de pielite si ii lasam la scurs intr-o strecuratoare. Ceapa o taiem solzisori si o punem la calit impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mica.
2. Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat adaugam si ficateii de pui si ii lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti.
3. Dupa ce s-au facut ficateii adaugam o ceasca de apa, pasta de rosii, sarea, piperul si usturoiul taiat rondele.
4. Lasam totul sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 15 minute, pana mai scade sosul.
5. Dupa ce oprim focul presaram cu patrunjel verde tocat marunt. Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!