Ingrediente:
- 400-500 g muschiulet de porc
- 3 linguri ulei
- 2 cepe mari
- 3 catei de usturoi
- 300 g ciuperci
- sare
- piper
- cimbru
- 100 ml vin alb demisec
Mod de preparare:
1. Spalam carnea si o taiem in felii potrivite. O condimentam cu sare, piper si cimbru.
2. Rumenim muschiuletul de porc intr-o tigaie cu ulei incins, 3-4 minute, pe fiecare parte.
3. Transferam carnea intr-o farfurie si o lasam deoparte acoperita cu un capac. Curatam ceapa, o taiem solzisori si o calim in uleiul ramas, pana capata o culoare aurie.
4. Adaugam ciupercile curatate de pielita, spalate si taiate in sferturi.
5. Le calim cateva minute, apoi adaugam muschiuletul de porc, usturoiul zdrobit, vinul si condimentam cu sare si piper.
6. Amestecam totul foarte bine pana se evapora complet. Puteti presara cu patrunjel verde sau marar tocat marunt.
Pofta buna!