Aperitive/Garnituri, Diverse, Retete cu carne, Retete noi, Retete populare

Omleta cu sunca si branza

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 3 felii de sunca/muschi file
  • o ceapa
  • o felie de branza telemea
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde



Mod de preparare:

1. Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam ceapa.

2. Cand ceapa s-a calit adaugam sunca taiata in cubulete si o calim 1 minut.

3. Intr-un bol batem ouale foarte bine si adaugam branza taiata in cubulete mici, sarea, piperul si sunca cu ceapa calite.

4. Le amestecam foarte bine. Turnam compozitia in tigaie si o lasam sa se inchege pe margini inainte sa o intoarcem pe partea cealalta, apoi o mai lasat 2 minute si o rasturnam pe o farfurie.

5. Presaram omleta cu patrunjel verde tocat marunt si o servim cu rosii sau alaturi de o salata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *