Ingrediente:
- 3 oua
- 3 felii de sunca/muschi file
- o ceapa
- o felie de branza telemea
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- patrunjel verde
Mod de preparare:
1. Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam ceapa.
2. Cand ceapa s-a calit adaugam sunca taiata in cubulete si o calim 1 minut.
3. Intr-un bol batem ouale foarte bine si adaugam branza taiata in cubulete mici, sarea, piperul si sunca cu ceapa calite.
4. Le amestecam foarte bine. Turnam compozitia in tigaie si o lasam sa se inchege pe margini inainte sa o intoarcem pe partea cealalta, apoi o mai lasat 2 minute si o rasturnam pe o farfurie.
5. Presaram omleta cu patrunjel verde tocat marunt si o servim cu rosii sau alaturi de o salata.
Pofta buna!