Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 2 oua
- 2 linguri cascaval ras
- 1-2 linguri faina
- 1 ceapa verde
- 2-3 crengute patrunjel verde
- 2-3 crengute marar verde
- sare
- piper
- 1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
1. Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete mici
2. Ceapa verde o taiem rondele, apoi patrunjelul si mararul le tocam marunt
3. Ouale le batem spuma
4. Intr-o cratita, punem carnea, ouale batute, cascavalul ras si faina
5. Le amestecam bine, adaugam ceapa verde si verdeturile tocate, apoi dam gust cu sare si piper
6. Tapetam o tava mare cu hartie de copt
7. Punem 1-2 linguri de ulei si ungem hartia
8. Luam cu lingura din compozitie, aseazam gramajoare, dar cu distanta intre ele
9. Le introducem la cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25-30 min
10. Se servesc calde cu mustar sau o salata