Retete cu carne

Chiftelute frantuzesti de pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1-2 linguri faina
  • 1 ceapa verde
  • 2-3 crengute patrunjel verde
  • 2-3 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei

Mod de preparare:

1. Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete mici

2. Ceapa verde o taiem rondele, apoi patrunjelul si mararul le tocam marunt

3. Ouale le batem spuma

4. Intr-o cratita, punem carnea, ouale batute, cascavalul ras si faina

5. Le amestecam bine, adaugam ceapa verde si verdeturile tocate, apoi dam gust cu sare si piper

6. Tapetam o tava mare cu hartie de copt

7. Punem 1-2 linguri de ulei si ungem hartia

8. Luam cu lingura din compozitie, aseazam gramajoare, dar cu distanta intre ele

9. Le introducem la cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25-30 min

10. Se servesc calde cu mustar sau o salata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *