Retete cu carne, Retete noi

Fasii de piept de pui cu fulgi de porumb

Fasii de piept de pui cu fulgi de porumb – crispy de pui sau grujoane de pui, au o crusta crocanta si aromata, se servesc fierbiti cu o salata si un sos de usturoi cu smantana.

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura de mustar de Dijon
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb



Mod de preparare – Fasii de piept de pui cu fulgi de porumb

1.  Taiem pieptul de pui in fasii/bastonase potrivite. Punem fasiile de pui intr-un bol si le amestecam impreuna cu sarea, piperul, mustarul si patrunjelul verde tocat marunt.

2. Dam fasiile de pui prin faina, apoi prin oul batut bine cu un praf de sare si ultima data il dam prin fulgii de porumb zdrobiti destul de marunt (puteti pune fulgii de porumb intr-o punga de plastic si ii zdrobiti usor cu un sucitor). Le prajim in uleiul incins, pe ambele parti, apoi le scoatem pe un prosop de hartie sa absoarba excesul de ulei.

3. Se servesc alaturi de o salata de varza alba sau sosuri.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *