Ingrediente:
- 350 g pulpa de porc
- 4 cartofi mai mici
- 1 ardei rosu capia
- 1 morcov
- o ceapa
- 3 linguri bulion
- sare
- piper
- boia
- marar
Mod de preparare:
1. Pulpa de porc o spalam bine si o taiem cuburi mici.
2. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam carnea presarata cu putina sare si o rumenim bine pe toate partile.
3. Scoatem carnea din tigaie si o lasam putin deoparte intr-un bol pana ne ocupam de legume.
4. Curatam ceapa si o tocam marunt.
5. Ardeiul il curatam de seminte si il facem cubulete.
6. Decojim morcovul si il taiem rondele.
7. Punem legumele pregatite mai sus si le calit intr-o cratita.
8. Apoi adaugam carnea, cartofii taiati cubulete si acoperim totul cu apa.
9. Lasam sa fiarba la foc mic.
10. Aproape de final mancarea se va asezona cu sare, piper, boia (dulce sau iute) si adaugam si bulionul.
11. Mai lasam sa dea in 3-4 clocote si o luam de pe foc. Apoi adaugam si mararul.
Pofta buna!