Ingrediente:
- 300 g tacamuri de pui
- o jumatate de telina mica
- un morcov
- un ardei verde
- un ardei rosu
- o ceapa
- un cartof
- 2 linguri bulion
- un cuib de fidea
- sare
- un ou
- delikat
- patrunjel
Mod de preparare:
1. Curatam si spalam legumele. Tocam ardeiul (eu am avut ardei de la congelator) si ceapa cubulete mici, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica si cartoful il taiam cubulete mai mari.
2. Punem tacamurile la fiert in 2.5 l apa cu sare. Se spumeaza ori de cate ori este cazul.
3. Adaugam legumele tocate si delikatul si lasam sa fiarba la foc mic.
4. Dupa ce au fiert legumele, se adaugam bulionul si fideaua si mai lasam la fiert 3 minute. Intre timp, se sparge un ou intr-un castron si se bate bine. Il adaugam in oala cu ciorba si amestecam bine pentru a se desprinde zdrentele de ou in toata compozitia.
5. Dupa preferinta adaugam patrunjel sau leustean tocat marunt.
Pofta buna!