Retete cu carne, Retete noi

Cartofi cu kaizer si ceapa

Ingrediente:

  • 4 cartofi potriviti
  • 200 g kaizer
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar

Mod de preparare:

1. Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare.

2. Cat timp fierb cartofi ne ocupam de urmatorul pas, tocam ceapa solzisori si kaizerul fasii.

3. Calim ceapa si kaizerul in ulei pana se rumenesc.

4. Adaugam cartofi scursi de apa, presaram cu sare, piper si boia.

5. Amestecam usor sa nu se sfarame cartofii.

6. Ii presaram cu marar verde tocat marunt in momentul servirii.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *