Ingrediente:
- 2 bucati de tortilla
- 100 g piept de pui
- 1/2 ardei rosu
- 2 fire ceapa verde
- 7-8 masline
- 150 g cascaval ras
- sare
- piper
- boia
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
1. Legumele se curata si se taie in cubulete sau se feliaza.
2. Pieptul de pui il taiem in bucati mici, il condimentam cu sare, piper si boia si il prajim in uleiul incins.
3. Se ia o bucata de tortilla si se pune in tigaie si peste ea se pune cascaval ras.
4. Apoi adaugam pieptul de pui, ardeiul, maslinele si ceapa.
5. Peste legume mai punem un strat de cascaval ras.
6. Si peste punem o felie de tortilla.
7. Cand incepe cascavalul sa se topeasca se intoarce quesadilla cu ajutorul unei farfurii.
8. Se mai lasa 1 minut, apoi se scoate si se feliaza.
9. Se serveste cu sos iute, ketchup, salsa, etc…
Pofta buna!