Ingrediente:
- 200 g piept de pui
- 100 g ciuperci
- 70 g cascaval
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
1. Ciupercile le spalam si le taiem felii, apoi le prajim la foc mare intr-o tigaie cu cele 2 linguri de ulei.
2. Pieptul de pui il taiem felii si il batem putin cu ciocanul pentu snitele si il condimentam cu sare si piper. Il punem intr-o tigaie tefal sau gratar dar fara ulei.
3. Cand pieptul de pui este facut pe ambele parti, punem cu o lingura ciuperci peste pieptul de pui si apoi asezam 1-2 felii de cascaval.
4. Acoperim cu un capac si mai lasam 4-5 minute la foc mic.
5. Servim imediat cu o salata sau cartofi.
6. Eu am servit alaturi de o garnitura de cartofi cu sos de usturoi.
Pofta buna!