Retete cu carne, Retete noi

Piept de pui la gratar cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

  • 200 g piept de pui
  • 100 g ciuperci
  • 70 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei



Mod de preparare:

1. Ciupercile le spalam si le taiem felii, apoi le prajim la foc mare intr-o tigaie cu cele 2 linguri de ulei.

2. Pieptul de pui il taiem felii si il batem putin cu ciocanul pentu snitele si il condimentam cu sare si piper. Il punem intr-o tigaie tefal sau gratar dar fara ulei.

3. Cand pieptul de pui este facut pe ambele parti, punem cu o lingura ciuperci peste pieptul de pui si apoi asezam 1-2 felii de cascaval.

4. Acoperim  cu un capac si mai lasam 4-5 minute la foc mic.

5. Servim imediat cu o salata sau cartofi.

6. Eu am servit alaturi de o garnitura de cartofi cu sos de usturoi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *