Aperitive/Garnituri, Retete cu legume, Retete noi

Cartofi noi cu ceapa verde si marar

Ingrediente:

  • 500 g cartofi noi mici cat o nuca
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 fire marar
  • 1 lingurita delikat



Mod de preparare:

1. Spalam bine cartofi, doar ca sa indepartam praful sau pamantul. Cartofi mai maricei in taiem in doua si ii punem la prajit in mult ulei incins. Ii lasam la foc mic, sa se patrunda bine, apoi la foc iute, cat sa se caramelizeze coaja si sa devina crusta crocanta si miezul sa fie pufos.

2. Ii scoatem intr-un bol si presaram cu delikat, ceapa verde si marar tocat marunt.

3. Amestecam totul bine. Se servesc cu branza si rosii romaneste :).

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *