Ingrediente:
- 200 g piept de pui
- 200 g ciuperci champignon
- o ceapa
- 200 g smantana lichida de gatit
- 1 lingura de faina
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
1. Taiem ceapa, pieptul de pui in cubulete mici si ciupercile felii. Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei, pana devine aurie.
2. Adauga pieptul de pui taiat bucatele si il lasam sa se prajeasca pana devine carnea alba.
3. Agaugam ciupercile, sarea si piperul.
4. Le lasam sa se prajeasca pana apa dupa ciuperci se evapora.
5. Se adauga un pahar mic de apa cu faina, amestecate inainte. Le lasam sa se inabuse 2 minute.
6. Apoi adaugam smantana lichida, mai lasam 3 minute si apoi oprim focul.
7. Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Pofta buna!