Retete cu carne, Retete noi

Pulpe de pui in sos de soia si miere

Ingrediente:

  • 500 g pulpe de pui
  • 3 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingura de miere de albine
  • 1 lingurita de mustar
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper



Mod de preparare:

1. Pregatim sosul. Pisam usturoiul. Punem intr-un bol sosul de soia, ketchup, mierea, mustarul, sarea, piperul si usturoiul, le amestecam bine pana la omogenizare. Il lasam deoparte pana prajim carnea de pui.

2. Spalam carne de pui si o taiem in bucati mai mici.

3. Prajim un pic pulpele de pui in uleiul incins.

4. Dupa ce s-au prajit pulpele de pui, scurgem tot uleiul din tigaie.

5. Adaugam sosul peste pulpe si inabusim aproximativ 10 minute la foc mic.

6. Le intoarcem periodic si oprim focul cand sosul s-a ingrosat.

7. Eu le-am servit cu garnitura de orez cu legume si ou.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *