Ingrediente:
- 500 g pulpe de pui
- 3 linguri de sos de soia
- 2 linguri de ketchup
- 1 lingura de miere de albine
- 1 lingurita de mustar
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Pregatim sosul. Pisam usturoiul. Punem intr-un bol sosul de soia, ketchup, mierea, mustarul, sarea, piperul si usturoiul, le amestecam bine pana la omogenizare. Il lasam deoparte pana prajim carnea de pui.
2. Spalam carne de pui si o taiem in bucati mai mici.
3. Prajim un pic pulpele de pui in uleiul incins.
4. Dupa ce s-au prajit pulpele de pui, scurgem tot uleiul din tigaie.
5. Adaugam sosul peste pulpe si inabusim aproximativ 10 minute la foc mic.
6. Le intoarcem periodic si oprim focul cand sosul s-a ingrosat.
7. Eu le-am servit cu garnitura de orez cu legume si ou.
Pofta buna!