Ingrediente:
- 300 g paste (eu am folosit penne)
- 300 g kaizer afumat
- 200 g smantana pentru gatit
- 2 galbenusuri de ou
- 2 catei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Pastele se fierb urmand instructiunile de pe pachet. In apa pentru paste se pune un praf de sare.
2. Kaizerul se taie suvite subtiri si se caleste in 3 linguri de ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga usturoiul tocat marunt. Se caleste totul pana ce usturoiul prinde o culoare aurie.
3. Intr-un castron se bat galbenusurile bine cu un praf de sare si piper, apoi incorporam smantana si omogenizam totul foarte bine. Se adauga totul peste kaizerul rumenit. Se amesteca usor si continuu la foc min 3-4 minute pana se coaguleaza usor oul.
4. Se adaugam peste pastele, le amestecam bine si oprim focul.
5. Se pot servi cu parmezan pe deasupra.
Pofta buna!