Ingrediente:
- 200 g piept de pui
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben
- o ceapa
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Taiem pieptul de pui in fasii. Il asezonam cu sare si piper si il punem in tigaia cu ulei bine incins. Calim bucatile de pui 5-6 minute, intorcandu-le din cand in cand de pe o parte pe alta.
2. Cand am calit tot puiul, il scoatem pe o farfurie.
3. Punem la sotat ardeiul taiat fasii si ceapa solzisori, in uleiul ramas de la pui.
4. Cand vedem ca incepe sa se inmoaie usor, punem la loc puiul, amestecam, mai asezonam cu sare si piper daca simtim nevoia. Punem capacul si lasam sa se faca pana se fragezeste puiul si se aromatizeaza de la ardei. Dam capacul la o parte si mai lasam cateva minute pana se evapora lichidul aproape de tot.
5. Se pot servi alaturi de un piure de cartofi sau orez.
Pofta buna!