Retete cu carne, Retete noi

Tocanita de pipote si inimi

Ingrediente:

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 2 cepe
  • 150 ml suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • o frunza de dafin
  • boia
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 50 ml ulei



Mod de preparare:

1. Spalam bine pipotele si inimile, le curatam si le taiam bucati mai mici. Le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare si indepartam spuma care se formeaza.

2. Curatam ceapa, o spalam si o taiem solzisori. Cand pipotele sunt fierte, le scoatem si le lasam la scurs. Supa rezultata o vom folosi la tocanita.

3. Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam pipotele si le calim cateva minute impreuna.

4. Adaugam sarea, piperul, boiaua si frunza de dafin, apoi turnam supa si sucul de rosii cat sa acopere pipotele si le fierbem pana mai scade supa si se ingroasa sosul. Spre final adaugam si usturoiul.

5. Cand mancarea este gata, adaugam patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *