Aperitive/Garnituri, Retete cu legume, Retete noi

Ciuperci sote

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 llingurita de marar verde
  • sare
  • piper



Mod de preparare:

1. Spalam ciupercile foarte bine si le taiem in bucati mari. Daca ciupercile sunt mici le punem intregi sau le taiem in doua. Incingem uleiul si adaugam ciupercile.

2. Amstecam ciupercile la interval scurt de timp, pana scade lichidul lasat de ciuperci. Curatam si zdrobim usturoiul. Adaugam usturoiul si asezonam cu sare si piper. Mai lasam cateva minute (2-3 minute) pe foc.

3. Adaugam mararul tocat marunt, amestecam si apoi oprim focul. Ciupercile sote sunt minunate ca garnitura.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *