Ingrediente:
- 400 g carne de porc (pulpa)
- 200 g ciuperci champignon
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 4 linguri ulei
- 1 lingura bulion
- sare
- piper
- putin marar verde
Mod de preparare:
1. Spalam carnea, o taiem in bucati mici si o prajim in ulei pana se rumeneste.
2. Adaugam ceapa taiata solzisori, amestecam si mai prajim inca 3 minute.
3. Adaugam ardeiul taiat in fasii, ciupercile taiate in sferturi (daca sunt mici, le taiem in jumatati), morcovul dat pe razatoarea mare si prajim 5- 7 minute.
4. Turnam 200 ml de apa impreuna cu bulionul, adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 25-30 de minute.
5. Presaram tocanita cu marar verde tocat marunt. Se poate servi alaturi de un piure de cartofi.
Pofta buna!