Retete cu carne, Retete noi

Tocanita de porc cu ciuperci si ardei

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc (pulpa)
  • 200 g ciuperci champignon
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • putin marar verde



Mod de preparare:

1. Spalam carnea, o taiem in bucati mici si o prajim in ulei pana se rumeneste.

2. Adaugam ceapa taiata solzisori, amestecam si mai prajim inca 3 minute.

3. Adaugam ardeiul taiat in fasii, ciupercile taiate in sferturi (daca sunt mici, le taiem in jumatati), morcovul dat pe razatoarea mare si prajim 5- 7 minute.

4. Turnam 200 ml de apa impreuna cu bulionul, adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 25-30 de minute.

5. Presaram tocanita cu marar verde tocat marunt. Se poate servi alaturi de un piure de cartofi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *