Retete cu carne, Retete noi

Aripioare de pui in sos de miere la cuptor

Aripioare de pui in sos de miere la cuptor – o reteta apetisanta si foarte usor de preparat. Aceste aripioare glazurate cu miere sunt foarte gustoase si lipicioase. O reteta cat se poate de simpla si rapida, iar garnitura perfecta este cea de orez.

Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui
  • 1 lingura miere de albine
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri ketchup
  • 3 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper



Mod de preparare – Aripioare de pui in sos de miere la cuptor:

1. Intr-un bol, amestecam mierea, sosul de soia, ketchup-ul, usturoiul pisat, sare si piper, dupa gust.

2. Adaugam aripioarele in sos, amestecand usor astfel incat toate aripioarele sa fie unse cu sos si le lasam la marinat 1-2 ore la frigider.

3. Punem aripioarele intr-un singur strat intr-o tava de yena, cu tot cu sosul care ramane in bol si le dam la cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora. Le scoatem cand sunt frumos rumenite. Le servim cu orez sau orice alta garnitura dorim.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *