Retete cu carne, Retete noi

Tocanita de pui cu ardei si ceapa

Cand suntem in pana de idei si ne dorim un preparat delicios dar rapid, facem o tocanita de pui cu ardei si ceapa. Putem servi aceasta tocanita alaturi de o mamaliguta calda sau un piure de cartofi.

Ingrediente:



Mod de preparare – Tocanita de pui cu ardei si ceapa:

1. Spalam pieptul de pui, il taiem in bucati mici si il prajim in ulei.

2. Cand sunt gata le scoatem pe o farfurie si le lasam deoparte.

3. Curatam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit in uleiul ramas de la pui.

4. Cand s-a inmuiat ceapa adaugam si ardeii tocati marunt.

5. Cand s-a inmuiat si ardeiul adaugam 200 ml apa si fierbem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte, apoi adaugam bucatile de piept de pui prajit.

6. Adaugam si rosiile decojite si date pe razatoare.

7. Asezonam cu sare si piper. Lasam totul sa fiarba la foc mic pana mai scade sosul. Puteti punem patrunjel verde tocat marunt.

Pofta  buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *