Aperitive/Garnituri, Retete cu legume, Retete noi

Dovlecei pane de post

Reteta de dovlecei pane de post este una foarte usoara. Sunt deliciosi si buni la orice masa din zi, ii putem manca simpli sau alaturi de un sos.

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • marar verde
  • ulei pentru prajit



Mod de preparare:

1. Spalam dovlecelul si il taiem felii.

2. Ii asezonam cu sare si piper. Punem faina pe o farfurie si dam feliile de dovlecel prin faina.

4. Prajim feliile de dovlecel intr-o tigaie cu ulei bine incins. Ii scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

5. Curatam usturoiul si il zdrobim, il frecam cu putina sare, adaugam 2-3 linguri de apa si mararul verde tocat marunt. Servim dovleceii pane cu mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *