Aperitive/Garnituri, Retete cu carne

Ciuperci umplute cu sunca si cascaval

Ingrediente:

  • 11 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • 1 graunte de usturoi
  • sare
  • piper



Mod de preparare:

1. Curatam ciupercile, le spalam si le scoatem piciorusele. Piciorusele le tocam marunt. Intr-o tigaie punem uleiul la incins urmand sa calim ceapa tocata marunt, dupa care adaugam piciorusele de la ciuperci, le calim putin apoi adaugam sunca tocata si usturoiul zdrobit, le condimentam cu sare si piper.

2. Umplem ciupercile cu compozitia de mai sus, le punem intr-un vas uns cu putin ulei si dam vasul la cuptor pentru 15-20 minute.

3. Scoatem vasul dupa cele 15 minute si punem cascavalul ras deasupra ciupercilor si mai dam vasul pentru inca 5 minute la cuptor.

4. Ciupercile se servesc imediat alaturi de o salata sau un piure de cartofi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *