Paste, Retete noi

Spaghete cu pui si ciuperci

Spaghete cu pui si ciuperci in sos rosu – este o reteta simpla, rapida si gustoasa. O reteta perfecta pentru o zi in care suntem grabite si nu avem prea mult timp la dispozitie. Va recomand sa incercati si reteta de paste Penne cu pui si ciuperci in sos alb.

Ingrediente:

  • 300 g spaghete
  • 300 g ciuperci
  • 150 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri bulion
  • 3 linguri ulei



Mod de preparare – Spaghete cu pui si ciuperci:

1. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si calim ceapa curatata si tocata marunt. Cand ceapa s-a calit adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il calim 3-4 minute.

2. Apoi adaugam si ciupercile curatate si taiate in bucati potrivite.

3. Cand scade apa lasata de ciuperci si incep sa se rumeneasca, adaugam bulionul si 200 ml apa. Condimentam cu sare, piper si oregano dupa gust. Le lasam sa fiarba 7-8 minute pana mai scade sosul.

4. Spaghetele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, le scurgem de apa si apoi le adaugam peste sos.

5. Le amestecam si le mai fierbem 1 minut impreuna. Le servim imediat.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *