Paste

Penne cu pui si ciuperci in sos alb

Reteta de penne cu pui si ciuperci in sos alb este aromata, gustoasa si foarte usor de pregatit. Aceasta reteta de paste cu pui si ciuperci  in sos alb este perfecta pentru masa de pranz sau cina.

Ingrediente:

  • 250 g penne
  • 150 g piept de pui
  • 10 ciuperci champignon
  • 200 g smantana lichida
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1. Punem o oala cu apa si sare la fiert, cand fierbe apa punem pastele in oala.

2. Intre timp punem o tigaie la incins cu putin ulei, taiem pieptul de pui bucatele mici circa 1-2 cm si punem la prajit.

3. Curatam si ciupercile, le spalam si le taiem felii

4. Cand s-a prajit carnea punem si ciupercile si le gatim la foc rapid.

5. Cand sunt gata ciupercile punem smantana lichida, amestecam 1 minut, apoi punem si pastele pe care le-am scurs de apa, mai amestecam 2 minute si potrivim de sare si piper.

Pofta buna!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *