Retete cu carne

Pulpe de pui marinate in iaurt

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe de pui
  • 250 g iaurt natur
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde tocat marunt



Mod de preparare:

1. Turnam iaurtul intr-un bol. Peste iaurt adaugam uleiul, sarea, piperul, boiaua, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt.

2. Omogenizam foarte bine sosul de iaurt. Intr-un vas de yena punem pulpele si turnam sosul de iaurt, le amestecam foarte bine. Acoperim vasul cu o folie alimentara si il dam la frigider pentru cateva ore (10-12 ore).

3. Dupa incheierea timpului de marinare, dam vasul la cuptor pentru 45-50 de minute la o temperatura medie. Scoatem pulpele cand sunt bine rumenite. Le servim calde alaturi de garnitura preferata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *