Aceste pulpe de pui cu cartofi la cuptor este o reteta ieftina, rapida, simpla dar foarte gustoasa si aromata. Aceasta reteta este ideala pentru masa de duminica in familie si o putem servi alaturi de o salata de sezon, muraturi sau sos de usturoi.
Ingrediente:
- 4 bucati de pulpe de pui
- 5 cartofi potriviti
- sare
- piper
- boia dulce
- usturoi pudra
- 3 linguri ulei
- 100 ml vin alb sec
Mod de preparare – Pulpe de pui cu cartofi:
1. Curatam cartofii, ii taiem in cubulete potrivite si ii punem intr-un bol. Pulpele le spalam si le adaugam in bol peste cartofi. Adaugam peste pulpe si cartofi, uleiul, sarea, piperul, boiaua si usturoiul pudra. Le amestecam foarte bine.
2. Punem cartofii si pulpele intr-o tava si adaugam 100 ml apa si 100 ml vin alb sec. Dam tava la cuptor pentru aproximativ o ora sau pana cand carnea si cartofii sunt gatite si frumos rumenite. Aceste pulpe de pui le putem servi alatari de o salata de varza alba cu marar sau cu tzatziki.
Pofta buna!