Salata de oua – o reteta usoara, rapida si ieftina. Este satioasa, gustoasa si pe placul tuturor. Aceasta salata este perfecta pentru o masa festiva dar si pentru un praz. In cazul in care nu stiti ce sa faceti cu ouale ramase de la Paste, puteti pregati aceasta salata sau puteti incerca si reteta de oua umplute.
Ingrediente:
- 3 oua
- 1 fir de ceapa verde
- 2 lingurite maioneza de casa
- 1 lingurita mustar clasic
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
1. Fierbem ouale tari (aproximativ 8-9 minute din momentul fierberii). Eu am folosit ouale ramase de la Paste. Curatam ouale, le tocam cubulete si le punem intr-un bol. Curatam ceapa si o tocam rondele mici (daca nu aveti ceapa verde o puteti inlocui cu o ceapa rosie), o adaugam peste oua, impreuna cu maioneza, mustarul, sarea, piperul si boiaua.
2. Le amestecam foarte bine. Am presarat salata cu cateva rondele de ceapa verde.
Pofta buna!