Aperitive/Garnituri, Retete cu legume, Retete noi

Cartofi prajiti cu usturoi si patrunjel

Cartofi prajiti cu usturoi si patrunjel – o reteta extrem de banala dar deliciosi si irezistibili. Se fac foarte usor si ii puteti servi simpli cu o salata de rosii sau ca garnitura la o friptura, burger sau mici. Va recomand sa incercati si cartofii noi la cuptor cu marar. O reteta la fel de simpla dar gustoasa.

Ingrediente:

  • 400 g cartofi mici
  • 3 catei de usturoi
  • o lingurita de legume uscate (maggi)
  • patrunjel verde
  • ulei pentru prajit



Mod de preparare – Cartofi prajiti cu usturoi si patrunjel:

1. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem in 4 sau 6 felii. Punem cartofii intr-o tigaie mai adanca cu ulei bine incins. Prajim cartofii la foc potrivit.

2. Scoatem cartofii intr-un bol si adaugam peste ei o lingurita de legume uscate, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt.

3. Amestecam bine cartofii, apoi ii punem pe o farfurie si ii servim calzi alaturi de o salata verde, salata de rosii sau o friptura.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *