Cartofi prajiti cu usturoi si patrunjel – o reteta extrem de banala dar deliciosi si irezistibili. Se fac foarte usor si ii puteti servi simpli cu o salata de rosii sau ca garnitura la o friptura, burger sau mici. Va recomand sa incercati si cartofii noi la cuptor cu marar. O reteta la fel de simpla dar gustoasa.
Ingrediente:
- 400 g cartofi mici
- 3 catei de usturoi
- o lingurita de legume uscate (maggi)
- patrunjel verde
- ulei pentru prajit
Mod de preparare – Cartofi prajiti cu usturoi si patrunjel:
1. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem in 4 sau 6 felii. Punem cartofii intr-o tigaie mai adanca cu ulei bine incins. Prajim cartofii la foc potrivit.
2. Scoatem cartofii intr-un bol si adaugam peste ei o lingurita de legume uscate, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt.
3. Amestecam bine cartofii, apoi ii punem pe o farfurie si ii servim calzi alaturi de o salata verde, salata de rosii sau o friptura.
Pofta buna!