Retete cu peste

Dorada cu legume la cuptor

Ingrediente:

  • 2 dorada
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 5 linguri ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde



Mod de preparare:

1. Taiem cartofii rondele nu foarte groase, iar morcovii rondele mai subtirele. Asezam legumele intr-un vas de yena uns cu ulei si presaram cu sare si piper. Pestii curatati si spalati ii uscam cu servetele de hartie. Presaram sare peste pesti, inclusiv in interior si ii stropim cu zeama de la jumatate de lamaie iar pe cealalta o taiem rondele si le punem in interiorul pestilor.

2. Dam la cuptor pentru circa 30-35 minute. Nu trebuie sa intoarceti pestii, eu i-am intors pentru a scoate pielea.

3. Scoatem de la cuptor si presaram cu patrunjel verde tocat marunt. Servim imediat cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *