Ingrediente: Pentru ostopelul de pui: carne de pui (pulpe superioare, copanele, aripioare), eu am avut 4 pulpe superioare cu spate…
Blog
Saramura de crap
Saramura de crap – un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Puteti inlocui crapul cu dorada, caras sau platica. Ingrediente: 1…
Musaca de cartofi cu carne de porc
Ingrediente: 700 g carne tocata de porc 1 kg cartofi 2 linguri ulei o ceapa 1 morcov 1 ou 2…
Cusma lui Guguta din clatite
Ingrediente: Pentru clatite: 250g faina 1 lingura zahar 2 oua un praf de sare 350 ml lapte 1 plic zahar…
Gogosi din aluat de paine „Scoverci”
Reteta de gogosi din aluat de paine sau „scoverci”, cum sunt ele cunoscute popular, este urmatoarea: Ingrediente: 1 kg faina…
Pangasius pane
Ingrediente: 500 g file de pangasius 2 oua 100 g faina sare piper ulei pentru prajit Mod de preparare: 1.…
Ciorba de pui cu legume si zdrente de ou
Ingrediente: 300 g tacamuri de pui o jumatate de telina mica un morcov un ardei verde un ardei rosu o…
Pilaf de orez
Ingrediente: o cana mica de orez (folosim aceeasi cana si pentru supa) 3 cani de supa de pui/apa un morcov…
Pui cu bere neagra la cuptor
Ingrediente: 700 g carne de pui 200 ml bere neagra sare piper boia Mod de preparare: 1. Carnea de pui…
Salata de cruditati cu pui
Ingrediente: o telina mica 2 morcovi mica jumatate de piept de pui sare 3 linguri maioneza de casa zeama de…